FRAKT och LEVERANS

Allmänt

De flesta leveranser från oss innehåller batterier och för dem gäller speciella bestämmelser vid transport.

Litium batterier klassas som ADR 9 (övrigt farligt gods) och särskilda förpackningsregler gäller. Litium batterier som vi skickar förpackas i trälådor enligt förpackningsinstruktion P903 (ADR9 / UN3480).

Vi skickar leveranser till hela Europa med lastbil/båt.

Fraktkostnad och offert

Offert på fraktkostnad skickas till kund efter order. Vi skickar offert så fort vi har fått svar från fraktbolagen. Det tar normalt en dag men kan ta längre tid till vissa speciella adresser (båttransporter).

Fraktkostnad varierar beroende på avstånd och vikt/volym. Vid order så skickar vi offert på transportkostnad (frakt- och förpackningskostnad). Transportkostnad är till självkostnadspris, dvs enbart vad fraktbolagen offerer.

Fraktsätt och leveranstid

Vi använder ett flertal av de stora transportbolagen och begär oftast offert från flera stycken för att erbjuda bästa pris till dig som kund. Leveranstid varierar med avstånd till mellan 1 – 7 dagar men till speciella adresser med båt kan leveranstiden uppgå till 10 – 15 dagar. Om du efterfrågar snabb leverans, så informera oss och vi kan då lämna offert på express frakt.

För Storstockholm levererar vi batterier med egen bil till hemadress eller direkt till båt.

 

WWW.BESTLiTHIUMBATTERY.COM

managed by MasterLi AB